Hirdetés

Ilyen egy felboncolt Galaxy Note 7



|

Az iFixit darabokra szedte a Samsung csúcskészülékét, és rájött, hogy cserébe a látványért az eszköz nehezen javítható.

Hirdetés

Nem vesztegette az időt az iFixit, gyorsan darabokra kapta a Samsung Galaxy Note 7-et, és megnézte, hogy mi van benne, illetve mennyire javítható egyszerűen. 

Hirdetés

Sajnos nem lesz könnyű dolga annak, akinek javítania kell egy sérült Galaxy Note 7-et. Az elöl-hátul lekerekített üvegborítás drága javítást és sok ragasztót jelent, már a hátlapot levenni is komoly feladat.

Hasonlóan bonyolult dolog akkumulátort cserélni. Természetesen eleve nem cserélhetőnek tervezték az akkut, de a folyamat még a tapasztalt szakembereknek is nagy fejtörés lesz. 

Szintén nagy negatívuma a szépségnek, hogy a hajlított üveg azt jelenti: a gyakorlatban nem lehet az üveget kicserélni a képernyő nélkül, tehát drága mulatság egy effajta javítás. 

Az iFixit mindezeket figyelembe véve végül 4-es pontszámot adott a Galaxy Note 7-nek, a lehetséges 10-ből. Gorilla Glass 5 ide vagy oda, jobb vigyázni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.