Hirdetés

Ilyen egy lassított kolibri a Nexus 6P-vel



|

240 fps-sel rögzítették a kolibrit, egy Nexus 6P segítségével.

Hirdetés

A Google Nexus 5X és a Nexus 6P egy igazán figyelemreméltó, 12,3 megapixeles fényképezőt kaptak, a Sony IMX377-es szenzorával. 

Hirdetés

Ez a piacon mindennél több fényt gyűjt be, ráadásul lézeres autofókusszal operál. Sajnos optikai képstabilizálás nincs (digitális is csak a Nexus 6P-n), de azért azt már most tudni, hogy jó képességei vannak a készülékeknek. 

A 4K-s videofelvétel mellett a lassított anyagok rögzítése sem gond. A Nexus 5X a gyengébb processzora miatt 120 fps-ig merészkedik, de a Nexus 6P 240 fps-sel veszi fel a videókat. 

Mit tud vajon a gyakorlatban? A részletes tesztekre még várni kell, de Dave Burke a Google-től közzétett egy igen szemléletes anyagot. 

Ebben a videóban egy kolibrit láthatunk, lassított felvételen, 240 fps-sel. Természetesen Nexus 6P-vel lett lőve. 

A kolibrit úgy láthatjuk, ahogyan azt emberi szemmel sosem - másodpercenként több mint ötvenszer csapkod a szárnyaival. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.