Hirdetés

Ilyen egymás mellett az LG G6 és a G5



|

Több kép is kiszivárgott az LG G6-ról, még a bemutató előtt.

Hirdetés

Február 26-án igazi dömping várható: a legnagyobbat talán a Huawei P10 és az LG G6 szólnak majd, ezekről elég sok minden kiszivárgott már. Most az utóbbiról kép újabb kép, még a bemutató előtt. 

Hirdetés

Maga az LG is előszeretettel árulkodott a készülék tudásáról. Az eszköz egyik különlegessége az 5,7 hüvelykes, 2880 x 1440-es kijelző lesz, amely a nagy mérete és a szokatlan képaránya ellenére a készülék méreteit nézve igazából nem lesz nagyobb az LG G5-nél, amiben 5,3 hüvelykes képernyő volt. 

Evan Blass új képekkel állt elő a G6-ról (fent láthatóak), míg az alul lévő egy valódi készülék, közvetlenül a tavalyi LG G5 mellett

A modularitástól megválik az LG idén, cserébe a ház vízálló lesz. Adott a hátlapi dupla kamera, az ujjlenyomat-olvasó, a quad DAC, továbbá a Snapdragon 821-es processzor. A gyorsabb megjelenés érdekében le kellett, hogy mondjon az LG a Snapdragon 835-ről, amely a Samsung Galaxy S8-ban bukkan csak fel a nyárig. Az LG G6 előlapja egyébként részben hasonlít a Galaxy S8-ra, elvégre mindkettő nagyrészt csak képernyő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.