Hirdetés

Ilyen kamerákkal jöhet két vadonatúj Google Pixel a jövőben



|

Ráadásul elvileg nem a Pixel 7-ről vagy annak Pro változatáról van szó ezúttal.

Hirdetés

Még csak az előző hónapban debütáltak a Google legújabb okostelefonjai, a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro, már akadnak pletykák a várhatóan jövőre érkező Pixel 7 kapcsán.

Sőt, egy Mishaal Rahman nevű Twitter-felhasználó új részletekre bukkanhatott a Google két újabb, talán valamikor a jövőben érkező készülékére vonatkozóan.

Hirdetés

Rahman beszámolója szerint az egyik Google Pixel a "bluejay" kódnevet viseli, és három kamerával, egy Sony IMX355-tel, egy IMX363-mal, valamint egy IMX386-tal érkezik. A másik készülék kódneve a "cloudripper" lehet, és ez kaphat egy Samsung ISOCELL GN1-et, egy Sony IMX386-ot, IMX586-ot, illetve egy IMX663-at.

Ennyi információ alapján még nehéz komolyabb következtetéseket levonni, és a Google esetleges bemutatójára is még sok hónapot kell várnunk. Persze van esély, hogy az elkövetkezendő hetekben, hónapokban újabb szivárgások érkeznek a rejtélyes készülékek kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.