Hirdetés

Ilyen képeket lő a Google Pixel



|

A hivatalos mintaképek valóban lenyűgöző teljesítményről tanúskodnak.

Hirdetés

Már a Nexus 5X és a Nexus 6P készülékek bizonyították, hogy a Google a mobilfotózás világának a csúcsára ért, azonban a Pixel és a Pixel XL még tovább ment, és a valaha volt legjobb okostelefonos fényképező címkével mutatkozott be. 

Hirdetés

A Google már mutatott néhány mintaképet, most azonban egy bővített galéria is előkerült, Isaac Reynolds munkásságának hála. Ebben olyan fotók vannak, amelyek az október 20-án érkező Google okostelefonokkal készültek. 

Sok különböző beállítás és környezet látható, és bár egyes források szerint néhány képet szerkesztettek a Snapseedben, a végeredmény így is lenyűgöző, és a címnek megfelelően valóban nincs szükség szűrők és effektek használatára. 

A mintaképekről a teljes galéria ide kattintva tekinthető meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.