Hirdetés

Ilyen lehet az Apple iPhone 7 Plus



|

3 GB RAM és 256 GB tárhely kerülhet a nagyobb almás telefonba.

Hirdetés

Sok pletyka kering az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus készülékek körül, és a legutóbbi, Kínából származó információk szerint a RAM terén is fejlődik a nagyobb modell. 

Hirdetés

Úgy tudni, hogy a normál iPhone 7-nél marad a 2 GB RAM, azonban az iPhone 7 Plus ezt 3 GB-ra emeli. A belső tárhely mérete is eltérhet. 

Az iPhone 7 állítólag 16, 64 és 128 GB-os kiadásban lesz a piacon, míg az iPhone 7 Plusból 32, 128 és 256 GB-os modell lesz. 

Sok a találgatás a hátlapi kameráról is. Most azt hallani, hogy az iPhone 7 egy 21 megapixeles kamerát kap, míg az iPhone 7 Plus két darab 12 megapixeleset, amelyekből az egyik optikai zoomra képes. 

Emlegetik egyesek az USB-C bevezetését is, azonban ezt teljességgel kizárhatjuk: az Apple biztosan nem mond le a Lightning csatlakozóról, főleg, ha az erre építő headsetekkel akarja pótolni a jackcsatlakozós megoldásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.