Hirdetés

Ilyen lehet az iPhone 8



|

A megbízható Ming-Chi Kuo szerint a szokásosnál karcállóbb üvegborítást és rozsdamentes acél keretet kap a jövő évi iPhone.

Hirdetés

A jövőbeli Apple-termékekkel kapcsolatban a legpontosabb jóslatokat mindig a KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo adja - ezúttal a 2017-es iPhone 8-cal kapcsolatban világított rá néhány érdekességre. 

Hirdetés

Kuo várakozásai szerint az új iPhone valóban üveg elő- és hátlapot kap, amely a szokásosnál karcállóbb lesz. Ez jó hír, elvégre a kozmoszfekete iPhone 7 hiába fényes felületű, nagyon érzékeny a karcokra. 

Kuo forrásai szerint az iPhone 8 valóban radikális megújulás elé néz, tehát az iPhone 7, az iPhone 6S és az iPhone 6 széria után külsőleg alapvetően változik meg. 

Az elemző kitért még arra is, hogy technológiai akadályok miatt az Apple nem tud teljesen üveg házat gyártani, ezért a széleken rozsdamentes acéllal erősíti azt meg. Úgy tudni, hogy az alumíniumot kizárólag a csúcskategóriás iPhone-okon váltja le az Apple, de a rozsdamentes acéllal sokkal strapabíróbb, még inkább prémium külsőt ér majd el (persze drágábban). 

Más pletykák szerint az iPhone 8 mindkét oldalon lekerekített OLED-kijelzőt kap majd, amit a Samsung gyárt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.