Hirdetés

Ilyen lesz a Galaxy Note 7 megújult kezelőfelülete



|

A kiszivárgott képernyőképeken már az új Grace UX kezelőfelület látható.

Hirdetés

Augusztus 2-án mutatkozik be a Samsung Galaxy Note 7, de a rengeteg szivárgás miatt már majdnem mindent ismerünk róla. 

Hirdetés

Az Android Authority egyik forrása nemrég a háttérképeket szivárogtatta ki, most előkerültek a képernyőképek az íriszszkenner használati nyilatkozatáról és az új kezelőfelületről. 

Az íriszszkennernek a legtöbb helyzetben működnie kell, azonban ha nem tudja feloldani a kijelző zárolását, akkor természetesen bármikor bevethető az ujjlenyomat-olvasó is. 

A képeken a megújult Grace UX kezelőfelület is látható, illetve annak számos alkalmazása, az alkalmazásindítója és az S Toll Air Command menüje.

Ebben egyébként új funkciók is akadnak, például rögzíthetőek a képernyő egyes részei, majd ezekből animált GIF készíthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.