Hirdetés

Ilyen lesz a Huawei Nexus készüléke



|

Előkerültek a nagyobbik Nexus készülék specifikációi.

Hirdetés

Teljesen biztosra mondhatjuk, hogy az idén két Google Nexus készülék lesz: a kisebbiket az LG gyártja, a nagyobbat a Huawei. Ez utóbbinak kerültek most elő a specifikációi. 

Hirdetés

A GFXBench adatai szerint egy 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440 pixeles kijelzővel rendelkező készülékről van szó, amely egyelőre Huawei Angler kódnév alatt fut. 

Korábban 159,4 x 78,3 x 6,6/8,5 milliméteres házat emlegettek neki, amivel nem lenne olyan kompakt, mint mondjuk a Galaxy Note 5. 

Belül egy Snapdragon 810-es processzor kapott helyet 1,9 GHz-es órajellel, egy Adreno 430-as GPU és 3 GB RAM társaságában. A belső tárhely mérete ezúttal is 32 GB. 

A kamerák 13 és 8 megapixelesek lesznek, és extra lesz a beépített barométer. 

Természetesen a Huawei Nexus készülékére már az Android 6.0 kerül, vagyis a Marshmallow. A bemutató szeptember 29-én esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.