Hirdetés

Ilyen lesz a Samsung Galaxy Note 6



|

Újabb szivárgások kerültek elő a Samsung következő csúcsmodelljéről.

Hirdetés

A PhoneArena egy olyan CPU-Z-ben készült képernyőkép birtokába jutott, amely állítólag közvetlenül egy samsungos alkalmazottól származik. A kép a Galaxy Note 6-ról árulkodik. 

Hirdetés

A közelgő csúcsmodell ezek alapján az SM-N930-as kódnéven lesz keresendő. A képernyője 5,77 hüvelykes lesz, 1440 x 2560-as felbontással. Ez alatt 6 GB RAM, 32 GB tárhely és egy Exynos 8890-es SoC lesz található. 

A jól értesült forrás szerint a Galaxy Note 6 külseje nagyon hasonló lesz ahhoz, amit a Galaxy S7-nél és a Galaxy Note 5-nél láthattunk. 

Az elődnél valamivel vastagabb lesz az új kiadás, amit részben a 3700 mAh-s akkumulátornak köszönhet majd. 

Jó hír, hogy ezúttal is szóba került az IP68-as minősítés, vagyis az eszköz por- és vízálló lesz, a szériában először. 

Egyelőre Android 6.0 fut a készüléken, azonban a jelentés alapján a Samsung pillanatnyilag is arról egyeztet a Google csapatával, hogy az Android N mikor kerül piacra. Ha megoldható, akkor a Galaxy Note 6-on az új rendszer fut majd megjelenéskor. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.