Hirdetés

Ilyen lesz a Sony új Xperia zászlóshajója



|

Képeken látható a Sony legújabb dobása, amit egyelőre Sony F8331 néven ismerünk.

Hirdetés

Bár a Sony Xperia X sorozata még nem túl régi szereplő a piacon, a gyártó egy ideje már dolgozik az utódon, a legújabb zászlóshajóján. 

Hirdetés

A Sony F8331 néven ismert készülékről már volt szivárgás, és a GFXBench oldalán is feltűnt az eszköz. Most a GSMArena közzétett néhány fotót is a készülékről. 

A jelek szerint az új modell lekerekített szélekkel rendelkezik majd. A hírek alapján 1080p-s kijelzőt kap, USB-C csatlakozót, lesz rajta jackcsatlakozó, sztereó előlapi hangszórók és NFC-támogatás. 

A hátsó kamera dupla LED-es vakut kap, és emellett az előlapi is támogatja a 4K-s videofelvételt. 

A korábbi hírek alapján Qualcomm Snapdragon 820-as processzor és 3 GB RAM kerül bele, a kamerák 21 és 12 megapixelesek lesznek. 

Sajnos árakról és megjelenési időről még sehol nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.