Hirdetés

Ilyen lesz az iPhone Pro



|

Állítólag 5,8 hüvelykes OLED-kijelzőt kap az iPhone Pro.

Hirdetés

Egyelőre még az idei iPhone-ról is merész dolog lenne bármit biztosra venni, azonban az utóbbi időben nagyon sok pletyka van a jövő évi modellről is. Ez azért van, mert az Apple némi lemaradással, de tényleg átáll OLED-panelekre. 

Hirdetés

A Digitimes jól értesült forrásai szerint az Apple már dolgozik egy 5,8 hüvelykes OLED-kijelzővel szerelt iPhone-on. Persze ez idén még nem jelenik meg, csak legkorábban jövőre. 

A pletykák egybevágnak a korábbi hírekkel, vagyis az OLED-panelek többségét a Samsung szállítja az Apple-nek, de besegít az LG Display és a Japan Display is. 

Az 5,8 hüvelykes iPhone-nak úgy hírlik, már neve is van: iPhone Pro. 

A közelebbi események kapcsán az iPhone SE-ről lehet beszélni, amely 4 hüvelykes lesz, és már március 21-én bemutatkozhat. A9-es lapkakészlet, NFC, Apple Pay, 12 megapixeles kamera lesz a tudástárában. Emellett egy 9,7 hüvelykes iPad Prót is bemutathat az Apple márciusban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.