Hirdetés

Ilyen lesz az LG G6



|

Szokatlan arányú, 1440 x 2880-as kijelző, hőcsövek és mesterséges intelligencia - ezeket már most elárulta az LG.

Hirdetés

Az LG nem csak azt árulta el, hogy a következő zászlóshajójának a neve G6 lesz, hanem azt is, hogy február 26-án mutatkozik be. Mindezen felül további érdekességeket is megszellőztetett a dél-koreai gyártó.

Hirdetés

Az egyik az, hogy a G6 szokatlan arányokkal rendelkező, 1440 x 2880-as felbontású kijelzőt kap. A jelenlegi szabványnak számító 16:9-es képarányt így 2:1-re cserélik. Érdekesség, hogy korábban a Netflix és az Amazon több sorozata is épített már erre. Az LG szerint így még jobb lesz az élmény az 5,7 hüvelykes panelen - azt viszont csak remélni tudjuk, hogy a kijelző keretét sikerült alaposan lecsökkenteni. 

Az LG árulkodott még a hőcsövekről, amelyek a belső hűtést garantálják, továbbá a szokatlanul szigorú tesztelési eljárásokról, amelyek komolyabbak az előírásoknál is. 

Kiderült még az is, hogy valamilyen AI-alapú asszisztens is lesz a készüléken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.