Hirdetés

Ilyen lesz az LG G6 kezelőfelülete



|

Február 26-án mutatkozik be a zászlóshajó, de az LG folyamatosan szivárogtat róla.

Hirdetés

A G6 lesz az LG következő zászlóshajója, amely ugyan február 26-án mutatkozik be, de az LG egy ideje folyamatosan ad ki kedvcsinálókat és szivárogtat ki részleteket róla. 

Hirdetés

Tudjuk, hogy az 5,7 hüvelykes kijelző szokatlan, 1440 x 2880-as felbontást és 18:9-es képarányt kap, lesz benne quad DAC, vízálló burkolat, hátlapi dupla kamera. 

A dél-koreai cég egy videóban most a G6 kezelőfelületét villantotta meg. Ez értelemszerűen az Android Nougatra építkezik, de valamennyire át van alakítva. 

A videó nagyon rövid, de jól mutatja, hogy abban az irányban fejlődik, amit a G5-nél látott UX 5.0 és a V20-nál alkalmazott UX 5.0+ elkezdett. Az is bebizonyosodott, hogy a képernyő sarkai le vannak kerekítve, ehhez a kezelőfelület is igazodik. Azt persze nem tudjuk, hogy UX 6.0 lesz-e a neve. 

A G6 megjelenési ideje egyelőre kérdés, de a Galaxy S8-at biztosan megelőzi. Ennek azonban nagy ára van, be kell érje az LG a Snapdragon 821-es processzorral. Az akku mérete egyébként 3200 mAh lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.