Hirdetés

Ilyen lett a Pepsi saját márkás okostelefonja



|

Kínában kezdhet hódítani, hihetetlenül jó ár-érték aránnyal.

Hirdetés

Már korábban is pletykáltak arról, hogy a Pepsi saját androidos okostelefont akar, most ez valósággá vált. A Pepsi márkás készüléknek épp most fut a közösségi finanszírozási kampánya Kínában. Bár a márkanévtől nem lesz önmagában menő, az ár-érték aránya elképesztően jónak ígérkezik. 

Hirdetés

A Pepsi Phone P1s 5,5 hüvelykes, full HD-s kijelzőt kap, 2.5D-s védőbevonattal. Belül egy nyolcmagos, 1,7 GHz-es MediaTek MT6592-es processzor dolgozik, 2 GB RAM és 16 GB tárhely mellett (microSD-foglalat van). 

A kamerák 13 és 5 megapixelesek, az akku 3000 mAh-s. Van ujjlenyomat-olvasó és dual-SIM-foglalat is, az operációs rendszer pedig Android 5.1, egyedi kezelőfelülettel. 

Ettől igazából még csak egy tipikus, középkategóriás kínai okostelefon lenne a Pepsi megoldása, saját logóval és háttérrel. Ha azonban hozzávesszük az árat is, már más a helyzet. 

A Pepsi Phone P1s az igazán gyorsaknak 94 dollárba került, most 110 dollárért lehet hozzájutni. Ha minden jól megy, december 3-án már meg is jelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.