Hirdetés

Ilyen lett a Tango-alapú Lenovo Phab 2 Pro



|

Eddig nem látott AR- és VR-élményt ígér a készülék a 3D-s kamerának hála.

Hirdetés

A Lenovo rengeteg érdekességet mutatott be, és a Moto Z csúcsszéria mellett a legnagyobb érdeklődés értelemszerűen a Google Tango (a Project szót kivették) technológiájára építő okostelefonnak jutott. 

Hirdetés

A Phab 2 Pro szeptemberben érkezik, 499 dollárért. A 6,4 hüvelykes, 2560 x 1440-es felbontással rendelkező készülék fém egybeházat kapott ezüst vagy arany színnel, IPS kijelzővel, 4050 mAh-s akkuval és gyorstöltéssel. A Snapdragon 652-es processzort 4 GB RAM egészíti ki. 

Az igazi érdekesség a 3D-s kamera, amellyel eddig nem látott AR- és VR-élményekben lehet része a felhasználóknak. A környezet beszkennelhető, a valós világ pedig digitális elemekkel turbózható fel. Át lehet tervezni például a lakást virtuálisan, játszani úgy, mintha idegenek jelentek volna meg vagy éppen mérni a szobában, kicserélni a bútorok színeit. 

A készülék összesen négy kamerával rendelkezik. A 8 megapixeles előlapi mellett van egy 16 megapixeles hátlapi RGB, egy mélységérzékelős és egy mozgáskövető. 

Ezeknek hála valós időben szkenneli a környezetet a készülék, készít 3D-s modelleket és osztja meg azokat az appokkal és játékokkal. 

Az ujjlenyomat-olvasó mellett akad még egykezes mód, Dolby Atmos hangkimenet, Dolby 5.1-es rögzítés, illetve van Phab 2 és Phab 2 Plus is, Tango kamerarendszer nélkül, gyengébb hardverrel és alacsonyabb árcédulával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.