Hirdetés

Ilyen lett a Xiaomi Redmi 3



|

4100 mAh-s akkumulátor került a készülékbe.

Hirdetés

Hétfő reggel hivatalosan is bemutatkozott Kínában a Xiaomi Redmi 3. A készülékbe 5 hüvelykes, 720 x 1280-as felbontású kijelző került. 

Hirdetés

A képernyő alatt egy Snapdragon 616-os processzor dolgozik: a nyolcmagos SoC egy Adreno 405-ös GPU-val látja el a grafikai feladatokat. 

Mindehhez 2 GB RAM és 16 GB tárhely társul. Van microSD-foglalat is, ide maximum 128 GB-os kártya helyezhető. A slot hibrid foglalat, tehát akár SIM-kártya is rakható bele. 

A hátsó kamera 13 megapixeles, és az ígéretek szerint 0,1 másodperc alatt képes fókuszálni. Az előlapi kamera 5 megapixeles lett. 

Az akku meglehetősen izmos, 4100 mAh-s, a beszélgetési időt 80 százalékkal javítja az elődhöz képest. A többi optimalizációnak hála az üzemidő 25 százalékkal lesz jobb. 

A 8,5 milliméter vastag kütyü 144 grammot nyom a mérlegen, és a gyorstöltést is támogatja. Három színben, 107 dollárnak megfelelő összegért vihető Kínában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.