Hirdetés

Ilyen színekben lesz Huawei P10



|

A Huawei sorozatosan jelzi a Twitteren: a fekete a múlt évé - idén a színek dominálnak.

Hirdetés

Egyre közeledünk a Huawei P10 és a Huawei P10 Plus február 26-i bemutatójához, a Huawei pedig igyekszik felkelteni a figyelmet az új zászlóshajók iránt.

Hirdetés

A Twitteren például sorozatosan jelzi, hogy a fekete a múlt évé, az idei év a színekről szól. Ennek jegyében arra is utalt már többször a napokban, hogy milyen árnyalatokban érkezik a P10.

A korábbi pletykák arany, zöld és lila színekről szóltak, azonban a Huawei bejegyzései elárulták, hogy valójában arany, zöld és kék színeket kapunk. A legtöbben üdvözlik a hírt, a lilát valamiért kevesen tartják megfelelő választásnak a csúcskategóriában.  

A tweetek és a feltételezések alapján a kék P10 olyasmi lehet majd, mint a kék Honor 8. A P10 azonban megtartja a P9 matt fém házát, tehát mégsem ugyanaz lesz a hatás. 

A Huawei P10 könnyen az idei év legjobb okostelefonja lehet, azonban az MWC-n nem lesz könnyű dolga, például az LG G6 miatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.