Hirdetés

Ilyen újdonságokat hozhat a Samsung Galaxy S8



|

Lecserélheti a jackcsatlakozót a Samsung új csúcskészüléke, amely már 4K-s kijelzőt kap a virtuális valóság miatt.

Hirdetés

Bár a Samsung Galaxy S8 bejelentése még messze van, pletykák egy ideje már vannak a készülékről, főleg a Galaxy Note 7 botránya óta. 

Hirdetés

Rendre visszatérő jelentés például, hogy a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készüléknél alkalmazott 1440 x 2560-as felbontást az új csúcsmodellnél már 2160 x 3840-re emelik, vagyis 4K-s kijelzőt kap a következő zászlóshajó. 

A Samsung nem technológiai bravúrt akar mutatni, hanem a virtuális valóságot szeretné a lehető legjobban támogatni. Persze nagy kérdés lesz, hogy ez mennyire megy az üzemidő rovására. A napokban derült ki, hogy az Oculus VR app telepítése után sokak Galaxy S7-es készüléke villámgyorsan merült le. 

Érdekesség, hogy a Sony Xperia Z5 Premiumnak már volt 4K-s kijelzője - az viszont egyedül a készülék kamerájával rögzített tartalmakat mutatta 4K-ban, minden mást full HD-ban lehetett megtekinteni. 

A hírek alapján egyébként a Samsung Galaxy S8-on sem lesz már jackcsatlakozó, az audiót inkább USB-C-n keresztül kezelné a Samsung. Újdonság lesz továbbá a Gorilla Glass 5 védőüveg is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.