Hirdetés

Ilyen újdonságokat tesztelnek az iPhone 7 prototípusában



|

Kínpadon a vezeték nélküli töltés és az AMOLED kijelző - többek között.

Hirdetés

Az Apple következő okostelefonjai az iPhone 7 nevet viselik majd, hiszen az idei év az S jelzős frissítésről szólt. Ez azt jelenti, hogy jövőre dizájnváltás és új funkciók érkeznek - a rendszer mindig jellemző volt a gyártóra. 

Hirdetés

Egy friss jelentés most arról szól, hogy az Apple már öt különböző prototípusát teszteli az iPhone 7-nek, mindet különböző funkciókkal. 

Van olyan modell, ahol az USB-C-t akarják bevezetni (és a Jack csatlakozót is erre cserélni), van, amelyiken a vezeték nélküli töltést tesztelik, de akad olyan is, ahol az ujjlenyomat-olvasót beépítették a kijelzőbe. A további modelleknél multi-Force Touch-ot és duplakamerát tesztelnek. 

A jelentés azt állítja, hogy az Apple már az AMOLED kijelzővel is kísérletezik külön, noha erre legkorábban csak 2019-ben térhet át. 

Egyelőre lehetetlen lenne megtippelni, hogy a most felsorolt újításokból mi az, ami bekerülhet a végleges iPhone 7-be. Mivel a mostani modellek még 3 hónapja sincsenek a piacon, ezért hosszú az út jövő szeptemberig, és sok dolog változhat. Még akár vízálló is lehet az iPhone 7. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.