Hirdetés

Ilyen videót lő 240 fps-sel a Galaxy S7 edge



|

Tetszés szerint kiválasztható, hogy a videó mely részei lassuljanak le.

Hirdetés

Eddig is tudtuk, hogy a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge kiváló kijelzővel rendelkeznek, hogy az embereknek inkább egy ilyen készülék kell társ helyett, illetve, hogy a kamerája várhatóan az egész mezőnyt a földbe döngöli

Hirdetés

Most újabb nyomós érv érkezett a Galaxy S7 és S7 edge mellé. Egy nemrég felvett videó azt mutatja, hogy milyen teljesítményre képes az eszköz kamerája lassított felvételeknél, másodpercenként 240 képkockával. 

Az eredmény magáért beszél, és a történet itt még nem ér véget. 

Az egyetlen másik androidos okostelefon, amely képes 240 fps-sel videót rögzíteni, az a Google Nexus 6P. Annál viszont az egész videó le van lassítva. 

A Samsung Galéria appjában ezzel szemben könnyedén ki lehet választani, hogy a mozgókép mely részei legyenek lelassulva, így a végeredmény sokkal érdekesebb és használhatóbb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.