Hirdetés

Imádjuk a korrupt politikusokat



|

A Make It Rain: The Love of Money nevű játék néhány nap alatt az iTunes legkeresettebbje lett.

Hirdetés

A Flappy Bird után újabb sikertörténetnek nézünk elébe. Ezúttal a csövek között manőverező madár helyett a pénz, a politika és a korrupció került a figyelem középpontjába, köszönhetően a Make It Rain: The Love of Money nevű játéknak. A játék nagyjából egy hete még szinte ismeretlennek számított, hirtelen azonban az Apple iTunes áruházának az élére tört. 

Hirdetés

A fejlesztők a sikert úgy tudták elérni, hogy semmit sem foglalkoztak a reklámmal, az amerikaiak ennek ellenére imádják, egyelőre senki nem érti, miért. Az app már most kedden 1,9 millió felhasználóval rendelkezett. 

A Make It Rainben az lesz sikeres, aki minél több virtuális pénzt gyűjt - ezt pedig korrupt politikával, megvesztegetéssel, csalással és manipulálással lehet elérni a játékban. Érdekesség, hogy a játékban a legkeresettebb in-app vásárlás az FBI-os megvesztegetőcsomag. A virtuális csomagok in-app értékesítése mellett a fejlesztők reklámokkal keresnek pénzt, a még nagyobb népszerűség érdekében pedig a virtuális dollár mellett eurót is kínálnának a jövőben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.