Hirdetés

IMAX-videókkal, vegán bőrrel és kerámiával támadnak a Honor új csúcstelefonjai



|

A Magic3-széria nem csak a kamerákra gyúr rá, de erőben sem szenved hiányt.

Hirdetés

Nemrég adtunk hírt róla, hogy zsákutcának bizonyulhat a Honor Huawei-ből való kiválása, mivel republikánus képviselők egy csoportja most azért lobbizik, hogy ismét tiltsák el a márkát az amerikai partnerektől, s így a Google szolgáltatásaitól is.

Az ügy kimenetele erősen kérdéses, a jó ár/érték arányával befutott Honor viszont halad tovább a megkezdett úton, s a középkategóriás 50-es sorozat leleplezése után nemrég a csúcsot képviselő Magic3-családot is bemutatta a nagyközönségnek.

Hirdetés

A Magic3, a Magic 3 Pro és a Magic 3 Pro+ különlegessége, hogy ezek az első mobilok a piacon, melyek IMAX-funkciókkal erősítenek a videókamerás fronton. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy mindhárom modell támogatja az utómunka során nagyobb szabadságot kínáló 3D LUT színfeldolgozást és a LOG formátumot.

Ami pedig a kijelzőt illeti, a Magic3/Pro/Pro + ugyanazzal a 6,76 hüvelykes, szélein lekerekített OLED panellel érkeznek, 120 Hz-es képfrissítéssel, HDR10+ támogatással és FHD+ felbontással. A megjelenítő támogatja a 10bites kimeneti színmélységet, az előlapi kivágás pedig egy 13 megapixeles kamerát rejt, melyhez a Prón és a Pro +-szon egy lézeres ToF-szenzor is jár.

Ezzel a drágább modellek nem csak kijelző alatti ujjlenyomat olvasót, de 3D-s arcfelismeréssel történő feloldást is kínálnak. Fontos különbség még, hogy a Magic3 csak IP54-es por-és vízállóságot kapott, míg a Magic3 Pro és a Pro+ teljesítik az IP68-as szabvány komolyabb követelményeit is.

A hátoldali kamera tekintetében mindhárom telefon 50 megapixeles Sony IMX 766 fő szenzorral támad, melyet egy 64 megapixeles monokróm és egy 13 megapixeles ultra széles látószögű érzékelő segít. A Magic3 Pro és a Pro+ ugyanakkor dTOF lézeres fókusszal és egy 64 megapixeles, periszkópos telefotó lencsével is megfejeli a repertoárt, amely 3,5X-ös optikai, és akár 100x-os digitális zoomra is képes.

Ami az erőforrást illeti, a teljesítményre biztosan nem lesz panasz, hiszen a Magic3-ban a Snapdragon 888, a Próban és a Pro+-ban pedig az annál is erősebb Snapdragon 888 Plus csúcslapka dolgozik. Az alap Magic3 8GB RAM-ot és 128/256 GB tárhelyet kínál, míg a Pro kivitelből egy 12GB RAM-mal szerelt opciót is kapunk 512 GB tárhellyel. A Pro+ viszont kizárólag 12GB RAM-mal és 512 tárhellyel lesz kapható.

A Magic3 hivatalos ára 899 euró, és akár vegán (azaz szintetikus) bőr bevonattal (arany és kék színben), vagy üveg hátlappal (fekete és fehér színben) is hazavihetjük. Az 1099 eurós Magic3 Próból viszont csak aranyszínű bőr változat érkezik, alternatívaként pedig az üveg bevonatú fekete és fehér opciókból választhatunk. Az 1499 euróért kínált Pro+ dobja a bőrt és az üveget is, fekete vagy fehér kerámia bevonattal érzékeltetve, hogy luxustermékkel van dolgunk.

A trió az első körben csak Kínában kerül piacra, egyelőre nem tisztázott dátummal viszont várható a nemzetközi rajt is, amely egyben a Honor európai visszatérését is jelenti.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.