Hirdetés

Íme a Huawei P50 Pocket, a gyártó első flip mobilja



|

A hivatalos bemutató még odébb van, de már most megnézhetjük, hogy fest az új okostelefon.

Hirdetés

Mondhatni ismét reneszánszukat élik az összecsukhatós telefonok, hiszen van olyan modell, ami összehajtva igencsak aprócska lesz, és olyan is, amelyből gyakorlatilag tabletet varázsolhatunk pillanatok alatt.

A Huawei számára sem ismeretlenek ezek a készülékek, és a Mate X-modellek után a flipes megoldással is tesz egy próbát.

Hirdetés

Már eddig is gyanús volt, hogy a kínai gyártó egyik következő újdonsága egy olyan összecsukható készülék lesz, mint a Samsung Galaxy Flip, de nemrég megerősítést nyert a dolog. A Harper's Bazaar China egy divatfotózásának köszönhetően ugyanis több olyan kép is megjelent, amelyen a Huawei P50 Pocket látható egy kínai színésznő és énekes, Guan Xiaotong társaságában.

A Weibo oldalára felkerült fotókat elnézve elég stílusos kütyü lesz a P50 Pocket, aminek a jelek szerint lesz egy külső kijelzője is, így még összecsukott állapotban is láthatjuk például az időt, az értesítéseket, vagy éppen azt, mit vesz éppen a kamera.

A gyártó korábbi kedvcsinálói alapján várhatóan más színekben is pompázhat majd a mobil, aminek a hivatalos bemutatója december 23-án lesz esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.