Hirdetés

Íme a világ legvékonyabb és legkönnyebb táblagépe



|

Egyetlen pillanatra sincs lazítás a táblagépek versenyében, most éppen a Toshiba szeretne az élvonalba betörni. Ha pedig tudással nem lehet, marad a fizikai fölény.

Hirdetés

Japán legnagyobb szakmai kiállításán, a CEATEC-en mutatta be a Toshiba legújabb táblagépét, amely REGZA AT700 néven kerül majd forgalomba idén december közepén Japánban (arról egyelőre nincs szó, hogy mikor tervezik a világ többi részén piacra dobni a gépet).

 

Tudását tekintve a REGZA nem mutat semmi különlegeset: adott az Android 3.2-es rendszer, egy 5MP-es kamera, Resolution + képjavító, valamint egy saját fejlesztésű zajszűrő technológia, és persze teljes kompatibilitás Toshiba lejátszókkal (valamint az asztali számítógépekkel persze). 

Ami viszont különlegességnek mondható, az a táblagép szerkezete, az ígéretek szerint ugyanis ez lesz a legvékonyabb és legkönnyebb tablet. A 10,1 inches átmérőjű gép mindössze 558 grammot nyom majd, és csupán 7,7 mm vékony lesz, tehát a szállíthatóságával nem akadhat sok gondja a vásárlóerőnek.

A Toshiba egyébként nem csak a tabletek terén keményített be az idei kínálatot tekintve, a CEATEC keretein belül bemutatkozott egy 140 centi képátlójú, szemüveg nélküli 3D-s televízió, egy 5 terás merevlemezzel felszerelt Blu-ray lejátszó, valamint a világ legkönnyebb  Ultrabook PC-je is.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.