Hirdetés

Indiában a KitKat határait feszegetik



|

Egy 50 dollár alatti low-end készüléken is tökéletesen fut a legfrissebb Android.

Hirdetés

A Snapdeal.com indiai online bolt kínálatában már megtalálható a Celkon Campus A35k típusú okostelefon, melynek különlegessége, hogy mindössze 46 dolláros (11 ezer forint) ára ellenére az Android legfrissebb, 4.4.2-es verzióját futtatja.

Hirdetés

A mobil specifikációja alapján egy teljesen belépő kategóriás készülék, mely 3,5 hüvelykes, HVGA felbontású megjelenítőt, 1 GHz-es processzort, 256 MB RAM-ot, 512 MB bővíthető memóriát, valamint egy 3,2 megapixeles kamerát tartalmaz. Egy ilyen hardver-koktéltól természetesen nem érdemes komoly teljesítményt várni, azonban az alapvető funkciókat (telefonálás, böngészés, közösségi alkalmazások) ez a modell is tökéletesen képes ellátni.

A készítők egyébként telefonjuk megalkotásakor figyelmen kívül hagyták azt a tényt, hogy a Google az Android ezen rendszeréhez minimum 512 MB RAM-ot javasol és megmutatták, hogy egy low-end eszközre is gond nélkül telepíthető a KitKat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.