Hirdetés

Indul a Huawei P9 és a Mate 8 frissítése



|

Kínában már tölthető az Android 7.0 a két készülékre, remélhetőleg hamarosan más régiókban is.

Hirdetés

A jelentések szerint a Huawei megkezdte a P9 és a Mate 8 készülékeinek a frissítését. Nem csak bétáról vagy kisebb tesztcsoportokról van szó, Kínában ugyanis minden felhasználónál letölthető lett az Android 7.0. 

Hirdetés

Sajnos egyelőre a frissítés csak Kínában érhető el, korábbi információk alapján eleve a jövő év első negyedévére tervezte a csomagot a Huawei. 

Mindezek alapján csak 2017 elején fut majd be Európában a Nougat a P9-re és a Mate 8-ra, ugyanakkor remélhetőleg minél hamarabb megérkezik a frissített rendszer a korábbi zászlóshajókra. 

Kínában egyébként a B352 és a B552 firmware most a legújabb, azoknál, akik bétáról frissítenek, a B353 és a B562. 

A figyelemreméltó Huawei Mate 9 készülékén eközben már gyárilag az új Android található, a frissített EMUI 5 kezelőfelülettel. A Mate 9 a héten lett kapható, a hivatalos partnereknél 3+3+3 VIP-garanciával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.