Hirdetés

Indul a Lidl szolgáltatása, a BLUE MOBILE



|

Azt még nem tudni, hogy mennyibe is fog kerülni.

Hirdetés

A mindennapos fogyasztási cikkek között indítja el saját márkás mobilszolgáltatását a Lidl, Blue Mobile néven. A hátteret a Magyar Telekom biztosítja.

 

A Lidl polcairól önálló prepaid SIM-kártyákat és készülékes csomagokat egyaránt leemelhetünk hamarosan. A kínálatban megtalálhatók az egyszerű és a népszerűbb érintőképernyős készülékek is, a választék a tervek és kereslet függvényében felső kategóriás készülékekkel is bővülhet a majd.

 

 

A szövetség alkalmával mindkét cég illetékese megszólalt és magasztalta az együttműködésben rejlő lehetőségeket, de arra nem tért ki a közlemény hogy mennyibe kerül majd a szolgáltatás és milyen ártartományban lesznek elérhetők a csomagok. Szerencse, hogy legalább a feltöltőkártyás konstrukció sejtet annyit, hogy havidíj és hűségnyilatkozat nélkül lesz igénybe vehető minden csomag, persze annyit azért elárultak, hogy „kimagaslóan kedvező flat tarifát” várhatnak az ügyfelek.

 

 

A Lidl Németországban már évek óta jelen van a mobilszolgáltatói szegmensben Lidl Mobile néven. A Telefónica (O2) viszonteladói partnereként ott is feltöltőkártyás ajánlatokat értékesít, melyek hang és adatszolgáltatást egyaránt tartalmaznak. Itthon mások is készülnek az mindennapos mobil csomagokra, a TESCO a Vodafone támogatásával szolgálja ki a vevőket, ahogy a Postafon is.

 

A hazai BLUE MOBILE szolgáltatás 2012. február elsejétől lesz elérhető a diszkontlánc közel 150 értékesítési pontján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.