Hirdetés

Ingyen extrákat ad a Samsung Galaxy Game Pack



|

Játékon belüli extrákat kapnak a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek tulajdonosai.

Hirdetés

A Samsung a Galaxy Note 7 visszahívása után kiemelt figyelmet fordít a Galaxy S7 és a Galaxy S7 edge készülékek tulajdonosaira. Ennek keretében érkezett most meg a Galaxy Game Pack is. 

Hirdetés

A csomag a két okostelefon tulajdonosainak játékokon belüli extrákat kínál, ingyenesen. 

A mobilos játékok óriási népszerűségnek örvendenek, amint azt a Super Mario Run elsöprő sikere is mutatta a napokban. Bár Androidon erre a címre még várni kell, a gamerek számos remek alkotásból válogathatnak. 

A Galaxy Game Pack a legjobb és legismertebb játékokhoz kínál most olyan ingyenes, játékon belüli extrákat, mint érmék, arany, erőforrások, stb. 

Mindezek beszerzése csupán annyiból áll, hogy az alábbi hivatkozás meglátogatása után letöltjük a játékokat, a fejlesztő pedig a tutorial után máris átadja az ajándékokat, amik a Galaxy Game Packhez járnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.