Hirdetés

Ingyen iGO a vodás iPhone-tulajoknak



|

Különféle exkluzív alkalmazásokkal növeli az almás mobilok értékét a szolgáltató.

Hirdetés

A Vodafone hétfőn megkezdte az Apple iPhone 4/3GS forgalmazását, a premiert a budapesti Westend bevásárlóközpontban tartották. Mint a kiadott sajtóközleményből kiderült, vasárnap egészen este 9 óráig gyűlt a tömeg, ekkor a szolgáltató megkötötte az ügyfelekkel az előszerződéseket.

 

Vodafone: iPhone 4 premier
Vodafone: iPhone 4 premier

 

Az első vásárló


Igazán remek munkát végzett a Vodafone PR-os csapata is, hiszen éjfélig a leendő vásárlókat megvendégelték a Hilton Westendben, ráadásul Kemény Dénessel, és több ismert vízilabdázóval is találkozhattak. Ezek után lebonyolították a maradék adminisztratív munkát, és mindenki elégedetten távozhatott - a vendégek többsége meglehetősen fáradtan kezdhette november utolsó hétfőre eső munkanapját.


Mint a Vodafone többször is célzott rá, elsősorban a szolgáltatások terén kívánnak túlmutatni a T-Mobile ajánlatain, például egyes Smart tarifacsomagok esetén soron kívüli ügyintézésben részesülhetnek az ügyfelek. A koncepció másik felére most derült fény: a vásárlóik különféle exkluzív alkalmazásokat is letölthetnek majd, amelyek közül értékben az iGO My Way viszi a prímet, de lesz többek közt mobilparkolásra, és autópályamatrica-vásárlásra használható szoftver is. Ezek a közeljövőben válnak majd elérhetővé, a szolgáltató jó szokásához híven bizonyára külön is felhívja majd rájuk a figyelmünket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.