Hirdetés

Ingyen internet a KLM és az Air France járatain



|

A KLM és az Air France gépein 2013-tól ingyenes wifi kapcsolat áll majd az utasok rendelkezésére a Panasonic Avionics jóvoltából.

Hirdetés

A turizmus.com beszámolója szerint a két légitársaság 2013-ban már teszteli az új szolgáltatást egy-egy Boeing 777-300-as repülőgépén. A tesztüzem során az utasok a wifi kapcsolattal rendelkező okostelefon, laptop vagy táblagép segítségével csatlakozhatnak a világhálóra rögzített sávszélességen, és a mobiltelefonjuk segítségével sms vagy elektronikus üzeneteket küldhetnek bármelyik osztályon. Később akár élő közvetítésű műsorok követésére is lehetőség lesz mobileszközökön keresztül.

A tesztidőszak után a légitársaságok az utasok visszajelzéseit kérik majd, hogy a Panasonic Avionics segítségével tovább fejlesszék a szolgáltatást. A fedélzeten elérhető wi-fi ponton keresztül elérhetőek lesznek a legfrissebb hírek, tévécsatornák, a repülőtársaságra és az úticélra vonatkozó releváns információk és persze online magazinok is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.