Hirdetés

Ingyen jár az új Michael Jackson-album az XPERIA Z2 mellé



|

A Sony exkluzív megállapodást kötött az XSCAPE terjesztéséről.

Hirdetés

Ma délelőtt a Sony Mobile hazai kirendeltsége feltehetően sokak számára érdekes bejelentést tett, miszerint az XPERIA Z2 csúcsmobiljának tulajdonosai néhány héten át teljesen ingyen beszerezhetik a 2009-ben elhunyt Michael Jackson tegnap kiadott XSCAPE albumát. A pop királya természetesen nem tért vissza a síron túlról, a kérdéses számok régebben rögzített, ám eddig kiadatlan felvételek felújított változatai.
 

Hirdetés


„Az ajánlat csak az XPERIA Z2, készülék megvásárlásával együtt érvényes, nem átruházható, nem eladható és nem elcserélendő. Egy album csak egy arra alkalmas készülékhez jár. Az album az Xperia Lounge alkalmazáson keresztül tölthető le, amelynek előbb a készüléken kell lennie. Ez az akció 2014. június 30-tól érvényes és az album 2014. július 31-ig tölthető le. Kérjük, ellenőrizze az Xperia Lounge alkalmazással, hogy az Ön országában mikor jelenik meg az album. A feltételek előzetes értesítés nélkül változhatnak” – olvasható a sajtóközleményben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.