Hirdetés

Ingyen navigáció a vodás iPhone-tulajoknak



|

Már elérhető az AppStore-ból az iGO My Way különleges kiadása.

Hirdetés

A Vodafone az iPhone 4 piacra dobásakor közölte, hogy elsősorban az extra szolgáltatások terén kívánnak túlmutatni a T-Mobile rivális almás ajánlatain. Az ígéreteik konkrétan két részre oszlottak: egyes tarifacsomagok esetén kiemelt terméktámogatásban részesülnek a céget választó ügyfelek, ezen felül pedig számos ingyenes programot is közzé tesznek számukra.

 


Utóbbiak koronaköve a napokban vált elérhető az AppStore-ból, konkrétan az iGO My Way navigációs szoftver különleges változatáról van szó. A program erre a linkre kattintva érhető el, ám a 192 megabájtos letöltési mérete miatt nem ajánlott mobilnet segítségével telepíteni a készülékre.


A csak Magyarország térképpel ellátott alkalmazás freeware, azonban az installálása után aktiválni kell, a nem Vodafone előfizetőknek csak az aktuális helyzetüket hajlandó elárulni a telekommunikációs cég emblémáival erősen „megtámogatott" program.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.