Hirdetés

Ingyen részvényt kapnak a T-Mobile USA előfizetős ügyfelei



|

Az ügyfeleken múlik, hogy eladják vagy megtartják-e az ajándékot.

Hirdetés

Újból alaposan meglepett mindenkit a T-Mobile egyesült államokbeli kirendeltségének hírhedten szabadszájú ügyvezető igazgatója. John Legere a mobilszolgáltató hétfőn megtartott "Un-carrier" sajtóeseményén bejelentette, hogy a vállalat mind a 10 millió meglévő postpaid előfizetője kérhet magának ingyen egy T-Mobile USA részvényt, sőt: továbbiakat is gyűjthetnek majd mellé. Átmenetileg az új ügyfelek is kaphatnak egy részvényt, amennyiben a Simple Choice tarifacsomagot választják.


Hirdetés


A részvény piaci értéke hírünk írásakor olyan 44 dollár (~12 ezer forint) volt, az igénylése a szolgáltató új mobilalkalmazásán keresztül történik. Az előfizetők bármikor szabadon eladhatják a részvényüket, de ha megtartják azt, akkor egy harmadik felen keresztül részvényeseket megillető szavazati joguk is lesz. Ez persze csak egy gesztus, a szolgáltató ügyeibe való érdemi beleszóláshoz számottevően több részvény szükséges.



A T-Mobile USA szerint az ügyfelek folyamatosan gyűjthetik majd az ingyen részvényeket: évente akár 100 darabhoz is hozzájuthatnak, ha új előfizetőket irányítanak a vállalathoz. Az új előfizetők toborzásáért egy vagy kettő darab részvény jár, a két darabra az 5 évnél régebbi előfizetők jogosultak. A T-Mobile nem bocsájt ki újabb részvényeket az akció miatt, a piacról vásárolja fel az ügyfeleknek odaadandó értékpapírokat.


A részvények osztogatása rövid távon mindenképp sok pénzébe kerül a vállalatnak, azonban abszolút zseniális ötletről van szó, hiszen anyagilag érdekeltté teszi a meglévő ügyfeleket a cégnél maradásban, továbbá az új előfizetők toborzásában.


(Forrás: TechCrunch | Nyitókép: Mike Mozart)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.