Hirdetés

Ingyen zseb-videotelefon



|

Skype video hívásokra képesek a Sandisk új meghajtói.

Hirdetés

A Sandisk Cruzer Micro és Cruzer Titanium modellek ezentúl gyárilag el lesznek látva a Skype 2.0 zsebváltozatával, mely alkalmas ingyenes videohívások lebonyolítására is. Az U3-as rendszerű intelligens meghajtók szinte bármely PC-re csatlakoztatva elindítják keretrendszerüket, mely a gazdapécé rendszerét szigorúan érintetlenül hagyva képes futtatni a meghajtóra telepített alkalmazásokat. Ez azt jelenti, hogy a "zsebskype" semmiféle adatot nem ír a merevlemezre, még átmeneti állományokat sem helyez el ott. Még a Windows rendszerleíró adatbázisát sem használja, viszont mindent magán a flash meghajtón tárol, így Skype kapcsolatainkat, beállításainkat és a cset archivumot is magunkkal hordjuk. Így ugyanaz a Skype fogad minket egy szállodai gépen vagy egy internet kávézóban is.

"A Skype szeret szakterületük legjobb, legragyogóbb elméivel partneri kapcsolatot kiépíteni" -- mondta Saul Klein, a Skype marketing igazgatója. "A Sandisk nagyszerűen kiegészíti a Skype partneri gazdasági közösségét, és lehetővé teszi, hogy egy egészen új Skype felhasználói kört érjünk el."

"A Sandisk az U3-at a mobil számítástechnika következő meghatározó lépcsőfokának látja." -- nyilatkozta Carlos Gonzales, a Sandisk USB részlegének főigazgatója.

Az új, Skype-minősített meghajtók csomagolásán ott díszeleg a Skype logo, a dobozzal együtt pedig egy havi ingyenes Skype hangposta szolgáltatást is hazavihetünk majd, így távollétünkben begyűjtött hívásainkat, üzeneteinket is meghallgathatjuk.


(Megjegyzendő, hogy pont a Windows XP magyar nyelvű változatán az U3 funkciók sajnos nem működnek, de a meghajtók adattartalma hozzáférhető).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.