Hirdetés

Ingyenbeszélgetés Linksysszel



|

Számítógép nélkül is ingyen cseveghet Skype-on vagy Yahoo-n.

Hirdetés

 

Skype számítógép nélkül


cit400_med.jpg

A most megjelent iPhone készülékekkel a felhasználók bekapcsolt számítógép nélkül telefonálhatnak az interneten, így újabb kötöttség alól szabadulnak fel. A Skype-eléréssel kiegészített CIT400-as kettős üzemmódú iPhone egy vezeték nélküli bázisállomást is tartalmaz, amely a népszerű Skype kommunikációs programot beágyazott alkalmazásként futtatja, és Etherneten keresztül közvetlenül kapcsolódik az otthoni hálózathoz. Így számítógépes nélkül vagy kikapcsolt géppel is hívhatók más Skype-felhasználók, valamint a mobil és vezetékes számok.

 


Az új iPhone készülékek az ingyenes vagy kedvezményes árú beszélgetések mellett valós idejű partnerlistát és jelenlétkövetést nyújtanak, vagyis mindig látható, hogy a hívni kívánt fél elérhető-e az adott pillanatban. Az új intelligens telefonok a Skype többi elterjedt hívószolgáltatását is támogatják, mint a SkypeOut, SkypeIn és Skype Voicemail (hangposta).

 

Információs szolgáltatások


cit310_med.jpg

 

 

A Yahoo! szolgáltatásait elsőként támogató CIT310-es kettős üzemmódú vezeték nélküli telefon kényelmes és rendkívül gyors információelérést tesz lehetővé. A Yahoo! Messenger with Voice mellett a készülékről elérhető a Yahoo! helyi keresési (Local Search) és időjárás-jelentési szolgáltatása is. A helyi keresési funkció révén egy irányítószám megadásával közvetlenül a telefonról kereshetünk a közelben elérhető szolgáltatások között, a kiválasztott szám pedig egyetlen gombnyomással tárcsázható.

 

 

 

 

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.