Hirdetés

Ingyenes alkalmazások: élen az Android



|

Hónapokon belül majd' minden tekintetben lekörözheti az Android Market az App Store-t.

Hirdetés

A holland Distimo piackutató intézet friss jelentése szerint immár több ingyenes alkalmazás található meg az Android piacterén, mint az App Store alkalmazásboltjában. A Google áruházában ugyanis körülbelül 134 ezer térítésmentesen letölthető szoftver van, míg az iPhone-ra "csak" 121 ezer ingyenes program érhető el. Ha a fizetős programok számát nézzük, akkor már az iOS felé billen a mérleg nyelve, mivel jelenleg háromszor több fizetős alkalmazás van iPhone-ra, mint Androidra.

 



A Distimo várakozásai szerint egyébként körülbelül öt hónap múlva az elérhető alkalmazások számát tekintve is élre fog állni a Google platformja. Az Android Market ugyanis az elmúlt hónapokban 16 százalékos növekedést ért el, miközben az iPhone App Store csak 6 százalékos, az iPad App Store pedig 12 százalékos növekedésre volt képes.

 



Diagramok forrása: Distimo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.