Hirdetés

Ingyenes mobilnettel újít a Volánbusz



|

34 vonalon érhető el a Vodafone által szolgáltatott internet.

Hirdetés

Az iPhone-os Hungary Tourism alkalmazás után újabb igen dicséretes kezdeményezésről tudunk beszámolni: a Volánbusz Zrt. és a Vodafone együttműködéséből fakadóan a tömegközlekedési vállalat 34 távolsági vonalán érhető el a mobilnet.

 

Volánbusz Zrt: ingyenes mobilnet 34 távolsági vonalon
Volánbusz Zrt: ingyenes mobilnet 34 távolsági vonalon

 

(A kép csak illusztráció)


Az utasoknak csupán egy Wi-Fi-vezérlővel is felszerelt eszközre van szükségük, a szolgáltatás igénybevétele teljesen ingyenes. A megadott vonalakon közlekedő buszok bő 60 százalékába - egész pontosan 80 járműbe - került vezeték nélküli router.


A tájékoztatás szerint a megfelelő buszok Wi-Fi matricával is el lettek látva, a hálózat SSID-je nem rejtett, és nyilván jelszó sem szükséges a csatlakozáshoz. A kapcsolat sebessége függ az aktuális lefedettségtől és a felhasználók számától, a vonalak listája megtekinthető a Volánbusz weboldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.