Hirdetés

Ingyenessé vált a BBM néhány prémium funkciója



|

Visszavonhatóak a chatüzenetek, lehetőség van az önmegsemmisítésre is.

Hirdetés

Az elmúlt olyan két évben a Blackberry látszólag többé-kevésbé stabilizálta az üzletét, azonban a múlt héten kiderült, hogy a hardveres üzletága továbbra sem muzsikál túl jól. Ez nem meglepő annak fényében, hogy tavaly egyetlen androidos készüléket sikerült piacra dobnia, a Blackberry OS-t futtató modellekre pedig nincs hatalmas kereslet. Idén talán eldőlhet, hogy megszűnik-e a kanadai vállalat hardvergyártó részlege.

Hirdetés


Akármi is történjék, a cég mindenképp marad a szoftveres, szolgáltatói piacon. Az új felhasználók bevonzása céljából most jelentős lépésre szánta el magát a Blackberry, ugyanis az Android és iOS rendszereken is elérhető Messenger (BBM) alkalmazásának több kulcsfontosságú funkcióját is ingyen elérhetővé tette, ezekért eddig havi 99 centet kellett fizetniük a felhasználóknak.


A mától kezdődően ingyenes funkciók közül kiemelendő az elküldött chatüzenetek visszavonhatósága, továbbá az üzenetek és képek időhöz köthető önmegsemmisítése. Ezeken túlmenően a legújabb Messenger telepítése után az ingyenes felhasználók képesek lesznek szerkeszteni a chatüzeneteiket, továbbá olyan privát csevegőszobákat is létrehozhatnak, ahol a meghívottak nem ismerhetik meg a többiek személyazonosságát, mivel nem jelennek meg a profilképek és felhasználói nevek a chatablakban.


(Forrás: The Verge, Blackberry)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.