Hirdetés

Ingyenessé vált a QuickOffice!



|

Korlátozott ideig 10 GB extra tárhelyet is ad mellé a Google.

Hirdetés

Tegnap délután a Google nem csak a keresőmotorjának új felületét mutatta be, de részben talán az Apple iWork ingyenessé tételére válaszul bejelentette, hogy mostantól kezdve Androidon és iOS-en egyaránt freeware a pár hónapja tulajdonába került QuickOffice.

Hirdetés


A Microsoft Office formátumokkal is kompatibilis alkalmazás a talán legjobb okostelefonokra és táblagépekre elérhető irodai programcsomag, az ingyenessé tétele legfeljebb azok zsebében nyithatja ki a bicskát, akik nemrég vásárolták meg.


A potenciális felhasználók 99 százaléka számára ettől függetlenül örvendetes fejleményt a keresőcég megtoldotta némi grátisszal: aki szeptember 26-ig jelentkezik be a QuickOffice-ból a Google Drive szolgáltatásba, az kap kettő évre 10 gigabájt extra tárhelyet. Az ajándék kapacitás jóváírása az első bejelentkezés utáni hetekben történik meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.