Hirdetés

Ingyenessé vált az androidos Adobe Lightroom



|

Már nem kell Creative Cloud előfizetés a szoftver használatához.

Hirdetés

Jó hírünk van az androidos fotósok számára, ugyanis az Adobe ingyenesen használhatóvá tette a Lightroom képszerkesztőjét. Az alkalmazás Apple iOS-es változata már októberben megkapta a freeware státuszt, azonban a cég továbbra is látványosan kettes számú prioritásként kezeli az Androidot, így a robotos verzió ingyenessé kalapálása csak most fejeződött be.


Hirdetés


A Lightroom segítségével a felhasználók különféle szerkesztési műveleteket hajthatnak végre a fotóikon, többek közt manuális színkorrekcióra, automata korrekcióra, továbbá filterezésre is lehetőséget nyújt. Egyesek számára hasznos lehet, hogy az alkalmazás támogatja a RAW állományok kezelését, bár a legtöbb mobillal csak JPEG-be lehet menteni a fotókat.


Az ingyenes változat egyetlen megkötése, hogy nem teszi lehetővé az "asztali" Lightroommal való adatszinkronizációt, ehhez a funkcionalitáshoz továbbra is szükség van egy megfelelő Creative Cloud előfizetésre.


(Forrás: Android Police, Play Áruház)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.