Hirdetés

Innen lehet tudni, ha egy Galaxy Note 7 már biztonságos



|

A doboz mellett az akkumulátor visszajelző ikonja is árulkodik arról, ha egy Galaxy Note 7 már nem tűzveszélyes.

Hirdetés

A Samsung nagyon szerette volna legyőzni az unalmas iPhone 7-et, azonban az eddig eladott 2,5 millió Galaxy Note 7-et végül gyártási problémák és tűzveszélyesség miatt vissza kellett hívnia. A cserék már megkezdődtek, de honnan lehet tudni, ha egy készülék már rendben van? 

Hirdetés

Néhány egyszerű jel utal minderre. Elsőként a doboz árulkodik, ugyanis a doboz matricáján ha a jobb felső sarokban található egy fekete négyzet, akkor már az új Galaxy Note 7-ről van szó. 

Az eszköz bekapcsolása után is vannak jelzések. Az állapotsávban lévő akkumulátor ikonja például az eddigi fehér helyett zöld

A zöld ikon visszaköszön a mindig bekapcsolt kijelzőn és a készülék kikapcsolásakor látható képernyőn is. 

A Samsung Galaxy Note 7-et a legtöbben az eddigi legjobb okostelefonnak tartották a botrány előtt. A visszahívás sokba kerül a Samsungnak, és az idei remek menetelésébe is belerondít. 

Egyes tippek szerint a történtek nyomán inkább a Galaxy S8 megjelenését hoznák előre ahelyett, hogy a Galaxy Note 7 reklámjába ölnének nagy pénzeket - így feledtetnék a kellemetlenséget. Erre már csak azért is szükség lehet, mert a visszajelzések szerint nagyon sokan még mindig nem cserélték ki a problémás eszközüket, sőt, használják is azt. Ha ez nem változik, akkor jó eséllyel a repülőkön és más helyeken továbbra is tilos lesz Galaxy Note 7-et használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.