Hirdetés

Intenzív mobilfejlesztői szeminárium indul minden platformra



|

4 órás intenzív, gyakorlatorientált blokkokban iOS8, Swift, Android 5.0, Android Wear és Universal apps programozás.

Hirdetés

Hirdetés

Új formátumú képzéssel jelentkezik a HWSW, gyakorlatorientált, élő kódolással tarkított szemináriumot szerveznek. 4 órás blokkokban a 2014-es újdonságokról, első kézből szerzett tapasztalatokkal.

Elképesztő sebességgel fejlődnek a mobilos platformok, haladó fejlesztők számára is komoly terhet jelent az újdonságok követése, még akkor is, ha minden nap ezekkel a technológiákkal dolgoznak.

A HWSW szemináriuma azt a célt szolgálja, hogy a résztvevők repülőrajtot vehessenek az újdonságok megismerésében. A december 1-jén és december 2-án tartott eseményen a BME-AutSoft és a Distinction/Skyscanner tapasztalt szakemberei 4 órás, intenzív kódolással tarkított blokkokban tartanak szemináriumot az Android 5.0 és az Android Wear programozásáról, illetve az iOS 8-ba, a Swift nyelvbe, az alacsony szintű iOS programozásba és az univerzális Windows alkalmazásokba is beleáshatják magukat az érdeklődők. Külön blokkot kapnak a keresztplatformos fejlesztések is.

Az Android idén történetének egyik legfontosabb frissítését kapta, és mivel jövőre várhatóan nagyot robbannak az okosórák, ideje megismerkedni az Android Wear platformmal is. Az iOS pedig a tavalyi vizuális ráncfelvarrás után 2014-ben a motorháztető alatt újult meg, új API-kkal és egy vadonatúj programozási nyelvvel, a Swifttel.

A Microsoft oldalán talán még komolyabb az átalakulás, a Win32-t a cég szép csendben nyugdíjazza és immár platformokon át a WinRT API-készletre fogad. Mit kell tudni erről az "universal app"-nak nevezett új platformról, és hogyan tud a Win32 örökébe lépni - PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt.

Hasonló ütemű fejlődés tapasztalható a keresztplatformos fejlesztés területén is, a korábban legalábbis egyedinek számító megközelítések (például egységes C++ kódbázis) mára kipróbált, sikeres modellekké váltak. Ennek megfelelően a workshopon is külön blokk foglalkozik ezekkel a lehetőségekkel.

A szemináriumok a BME Q épületében lesznek, részletek és regisztráció az alábbi linken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.