Hirdetés

Interaktív tokokat is támogat a Windows Phone 8.1



|

Mappás rendezés és sok más extra a legújabb frissítésben.

Hirdetés

A Microsoft hamarosan nyilvánosságra hozza a Windows Phone 8.1 első frissítését, amely rengeteg extra funkciót tartalmaz majd. A cég természetesen már megosztotta a legfontosabb részleteket a gyártókkal, ezek közül néhány most napvilágot is látott.

Hirdetés

Az egyik legfontosabb újítás, hogy a csempéket egymásra húzva mappákat hozhatunk létre, így csoportokba rendezhetjük az alkalmazásokat. Az Androidon és iOS-en jó ideje elérhető funkció így végre a Microsoft telefonjain is elérhető. Az Update 1 emellett bevezeti az interaktív tokok támogatását, A HTC, a Samsung és az LG is gyárt olyan tokokat, amelyek feloldják a telefont vagy megjelenítenek különböző információkat, ez a technológia mostantól WP 8.1-en is elérhetővé válik.

Az újítások közt szerepel még a 7 colos kijelzők és az 1280*800-as felbontás támogatása, a Voice over LTE bevezetése és a Store alkalmazás új csempéjének kidolgozása.  Belső használatra már véglegesítették ugyan a frissítést, de hivatalos bejelentés eddig nem érkezett. Bennfentes információk szerint az Update 1 akár a jövő hét folyamán is megérkezhet, de egy augusztusi megjelenés valószínűbbnek tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.