Hirdetés

iPad 3G: akár SMS-ezni is lehet vele



|

Tört iPhone OS esetén a jövőben komoly funkcionalitásbeli bővülésre lehet számítani.

Hirdetés

A Wi-Fi-s Apple iPad körülbelül egy hónapja kapható, a 3G/HSDPA-modemmel felszerelt változatot pedig a napokban kezdték el árulni az USA-ban. Elérhető hozzá az első tört iPhone OS is, bár még csak béta állapotú - a lényeg, hogy ezzel már nem csak az AppStore-ban található szoftvereket lehet telepíteni.

 


Közben a híres-hírhedt iPhone Dev Team-nél sem lazsáltak: jelen pillanatban az iPhone-on található SMS-klienst próbálják meg átültetni a 3G-s iPadre. Egyelőre még nagyon kezdeti stádiumban áll a „projekt", de nagyon hasznos lehet, ha sikerül megoldani - a rövid bemutató videót érdemes lenémítani, mert meglehetősen bosszantó a folyamatos interferencia.


Jó hír a mobilnetes iPadre utazóknak, hogy állítólag a T-Mobile hazánkban elsőként kezdi el forgalmazni a micro-SIM kártyákat - az Apple ugyanis erre a miniatürizált verzióra cserélte a jól bevált régit. A bevezetés elsődleges oka a szolgáltató szemszögéből vélhetően a júniusban debütáló új iPhone, amely szintén ezt használja - ebből fakadóan nyilván kapható lesz hazánkban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.