Hirdetés

iPhone 4: két nappal előbb megérkezett



|

Az első előrendelők egy része már tegnap megkapta a készülékét.

Hirdetés

Szokás szerint az új iPhone előrendelése idén sem ment túl simán, technikai okokból többen nem voltak képesek a boltba kerülése előtt megvásárolni a telefont. Viszont akiknek sikerült, azok egy része igen csak meglepődött, mikor az előre beharangozott csütörtöki kiszállítás helyett már tegnap megkapták az új mobiljukat.

 

 


Többek közt a Boy Genius Report, és az iFixit munkatársai is a szerencsések közt voltak, így elkezdtek szállingózni az első hiteles információk. Előbbi forrás szerint a készülék kijelzője valóban rendkívül meggyőző, a kamera szintén meglepően jó minőségű, az operációs rendszer pedig villámgyorsan működik.


Az iFixit buherátorai talán be sem kapcsolták, mielőtt darabjaira szedték - de őket pont ezért szeretjük. Ugyan túlságosan sok újdonságról nem rántották le a leplet, de megerősítették, hogy 512 megabájt memória került az Apple iPhone 4-be, az akkumulátor pedig 1420 milliamperes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.