Hirdetés

Ismerd meg az LG G6 titkait



|

JerryRigEverything darabokra szedte az LG csúcskészülékét, és még azt is letesztelte, hogy felrobban-e az akkuja.

Hirdetés

Az LG G6 az első hírnöke az olyan okostelefonok korának, amelyben az előlap szinte teljes egészében kijelző, ráadásul már nem is 16:9-es képarányú, hanem 18:9-es. Többé ráadásul nem moduláris az LG zászlóshajó, és az akkuja sem cserélhető. De mi van benne? 

Hirdetés

A választ egy részletes boncolóvideóban mutatta be JerryRigEverything. Az üveg hátlapot ragasztó tartja a helyén, tehát némi melegítés után egy célszerszámmal bontható le - a legtöbben persze nem próbálkoznak majd ilyesmivel. 

Belül egyből látszik a hőcsöves rendszer, ami a processzor hatékonyabb hűtését szolgálja. A készülék vízálló is, az LG gondos munkát végzett, és még a hangszóró rekesze is teljesen el van választva az eszköz többi részétől, víz tehát nem juthat be. 

Az LG teljesen lapos energiacellát gyártott, vagyis az akkumulátor biztonságával nem lesz gond. A videóban extrém veszélyes módon még ki is lyukasztották, de lángokat és robbanást nem lehet látni, mindössze egy kevés füstöt. Magyarra fordítva: az LG G6 akkumulátora a legbiztonságosabbak között van és lesz. 

A videóban látszik, hogy a fő kamera mennyire mozog a modulban - ez az optikai képstabilizátor miatt van így, és a végeredménye mindennek a stabilabb, elmosódásmentes fotó. A széles látószögű egységnél erre nem volt szükség. 

Sajnos hivatalos ára és megjelenési ideje még mindig nincs a G6-nak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.