Hirdetés

Isocell kamerával jön a Galaxy S5



|

Ígéretes technológiával vértezik fel a 16 megapixeles fényképezőt.

Hirdetés

Az e heti Analyst Day rendezvényén a Samsung nagyon sok érdekességet elárult, gyakorlatilag az elemzőknek elég volt követniük az előadást. A dél-koreai cég rengeteg tervet vázolt fel, és többek között az Isocell szenzorukkal is példálóztak a prezentációk alatt. A Sam Mobile-nak most sikerült összeraknia az elhangzottakból a puzzle-t: a gyártó következő zászlóshajója 16 megapixeles kamerát kap, az Isocell technológia pedig szintén jövőre érkezik, akárcsak a Galaxy S5. 

Hirdetés

Az Isocell egy 16 megapixeles fényképezővel debütál majd először, és meglehetősen ígéretesnek tűnik. Az először szeptemberben bemutatott technológia tisztább, minőségibb fotókat ígér a drágább okostelefonok esetében. Az Isocell technológia a fényérzékenységet növeli, végeredményben pedig jobb színeket és élesebb képeket ad, gyenge megvilágítás mellett is. 

Az újítás egyébként kisebb pixeleket is eredményez, tehát nem lesz szükség még több megapixelre a jobb fotók érdekében. A Galaxy S5-ről persze még nem beszélt hivatalosan, konkrétan a Samsung, csupán annyi biztos, hogy a következő zászlóshajójukba kerül a csúcsminőségű fényképező. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.