Hirdetés

Itt a 99 dolláros Archos tablet



|

Android 2.2 fut a gyártó hiperolcsó megoldásán.

Hirdetés

A francia Archos az utóbbi időben a natív kínai gyártókat is megszégyenítő összegekért kezdte el piacra dobni a belépőkategóriás szórakoztatóelektronikai eszközeit. A legújabb megoldásuk a képen is látható Arnova 7, amely most 99 dolláros (körülbelül 18500 forintos) áron landolt az Egyesült Államokban.

 

Archos Arnova 7
Archos Arnova 7

 


A 7 col átlójú, 800×480 pixel felbontású, rezisztív érintőkijelzővel ellátott eszköztől biztosan nem kell csodát várni, ám remek választás lehet azoknak, akik egy időnként netezésre is használható e-book olvasó beszerzésén gondolkodnak. Az Arnova 7 Google Android 2.2 operációs rendszert futtat, 4 GB ROM került bele, és Wi-Fi 802.1b/g vezérlővel is rendelkezik, viszont nem lehet elérni vele az Android Marketet, helyette az AppsLib nevű programboltból lehet szoftverekkel bővíteni a tudását.


További ismert, ám eddig még nem említett specifikációk: microSD-foglalat, mikrofon, hangszóró, USB 2.0 kapu, 340 grammos tömeg, 193 × 120 × 12,6 milliméteres méret. Az Archos Arnova 7 esetleges hazai megjelenéséről egyelőre nem rendelkezünk információkkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.