Hirdetés

Itt a Galaxy Note 7 első posztere



|

Egyre inkább úgy tűnik, hogy az új modell valóban a Galaxy Note 7 nevet kapja.

Hirdetés

Sok a pletyka a Samsung következő Galaxy Note készülékével kapcsolatban, de egyre jobban körvonalazódik, hogy mire számíthatunk. 

Hirdetés

Ezúttal egy olyan poszter került elő, ami az első kedvcsinálónak számít - természetesen kiszivárogtatott tartalom. 

Amennyiben hiteles, akkor ez is igazolja, hogy a Samsung a Galaxy Note 7 nevet adja az eszköznek, és így teljes mértékben felzárkóztatja az idei szériát elnevezésben (a Galaxy S7-hez). 

A Samsung attól tartott, hogy a felhasználók a Galaxy Note 6 név mellett azt hinnék, tavalyi technológiát tartalmaz a phablet. A dolog még égetőbb az iPhone 7 érkezése miatt. 

A Galaxy Note 7 állítólag elöl és hátul is hajlított házat és kijelzőt kap. Várhatóan 5,8 hüvelykes Super AMOLED kijelzője lesz, 1440 x 2560-as felbontással. Ez alatt Snapdragon 823-as SoC, Adreno 530-as GPU, 6 GB RAM, valamint 12 megapixeles kamera kapnak helyet. 

A phablet kis szerencsével már a jövő hónapban bemutatkozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.